Broj pregleda: 136

КЛАСИЧНА ЕЛЕГАНЦИЈА И ДОДАТА ВРЕДНОСТ ПОСЛОВАЊА

ID: 11674-1

Poslovna zgrada, izdavanje


1.200,00 € 

1.100,00 €

Grad:Savski Venac (Beograd)

Šira lokacija:Dedinje

Cena/m²:10,48 €

Površina:105,00 m²

Struktura:2

Spratnost:pr

Grejanje:Centralno gradsko  

Provizija agencije:Agencijska provizija je u skladu sa našim opštim uslovima poslovanja


2

Изузетна локација, миран, безбедан крај и класична елеганција луксузно опремљеног простора (гипсарски радови, дрвенарија од храстовог дрвета, паркет и мермерни под и бифе плоче) обезбеђују услове за вредновање овог пословног простора као додате вредности вашег пословања у коме ће бити задовољни како ваши клијенти, тако и ваши запослени.

Пословни простор у близини Америчке и Израелске Амбасаде од 105 квм има два посебна улаза са улице, пријемни простор са четворо врата, салон (open space) са бифе-кухињом, собу са купатилом и тоалетом, мушки и женски тоалет, котларницу од додатних 11квм, ограђен дворишни простор од 60 квм са два дрвета и зелену ограду са две металне капије. Пословни простор има даљинско грејање и систем етажног грејања, три телефонске линије, од којих једна користи ISDN систем са три телефонска броја, док су прикључак за кабловску телевизију и кабловски интернет ствар договора. У салону је постављен велики гипсани пано за пројекције који се може и уклонити.

Оpen space простор је могуће преграђивањем додатно прилагодити боравку више особа, а улазни антре може да послужи као соба за састанке и сл. Пословни простор је погодан за адвокатске и друге канцеларије, грађевинске и друге бирое, представништва, презентере, разне врсте едукација и сл., а због поседовања два одвојена улаза и три мокра чвора и за лабораторије и ординације.

Ostali podaci

  • Grejanje:
    Centralno gradsko  

Opis nekretnine

  • Nenamešteno

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

Dedinje, poslovni prostor, renoviran,2.0

Površina: 105,00 m²

Struktura: 2

1.000,00 €

Poslovni prostor - Slavija 82 m2, 4.0

Površina: 82,00 m²

Struktura: 4

950,00 €

Centar, trosoban stan prazan , može za pp

Površina: 84,00 m²

Struktura: 3

900,00 €