Broj pregleda: 38

Čukarica (Beograd) - Žarkovo - Poslovna zgrada - izdavanje

ID: 14134-1

Poslovna zgrada, izdavanje


 

4.000,00 €

Grad:Čukarica (Beograd)

Šira lokacija:Žarkovo

Cena/m²:10,00 €

Površina:400,00 m²

Struktura:20

Spratnost:pr

Grejanje:Klima

Provizija agencije:Agencijska provizija je u skladu sa našim opštim uslovima poslovanja


20

Prostrani Poslovni Prostor na 3 Sprata - Idealno za Različite Delatnosti!

Ponosno vam predstavljamo ovu jedinstvenu poslovnu priliku! Naš lokal se nalazi u srcu živopisnog naselja Žarkovo, u samom centru Beograda. Ova nekretnina se prostire na oko 1500 kvadratnih metara, raspoređenih na 2 nivoa (medju nivo je vec izdat), pružajući vam izvanredan prostor za različite poslovne delatnosti. Ispred lokala se nalazi izbetoniran prilaz magacinskom prostoru od vise od 200 kvadrata.

 

Gornji sprat (350 m2):

Idealno za kancelarijski prostor, prodavnicu, restoran, teretanu ili druge komercijalne delatnosti.

Trenutno je ovaj prostor prilagodjenj teretani sa posebnim prostorijama za vezbanje.

Veliki prozori pružaju prirodno svetlo i izvanredan pogled na okolinu, kao i priliku za reklamne svrhe jel je orjentacija lokala usmerena ka najprometnijoj Trgovackoj ulici.

 

Suteren/Magacin (1150 m2):

Ovaj izuzetan prostor nudi 1150 kvadrata magacinskog/suterenskog prostora, što je savršeno za skladištenje i distribuciju. Postoji mogucnost prenamene samog prostora, izbijanjem prozora, koji bi prostoru dao prirodnu svetlost i predodredio ga za druge poslovne delatnosti.

 

Celokupan prostor u/i oko lokala je opremljen savremenim sistemima osvetljenja i klimatizacije/ventilacije, čime bi se garantovala bezbednost i očuvanje vaše robe i usluga. Postoji mogucnost zaspebnog i celokupnog izdavanja lokala po spratnosti, gde bi se postigao obostrani dogovor oko ukupne cene. Svaki vid korekcije lokala za bilo koje poslovne namene je moguc i spremni smo da vam izadjemo u susret sa najpovoljnijim cenama gradjevinskog materijala i radne snage.

 

Ovaj lokal nudi izvanrednu vidljivost i lako dostupan pristup, čineći ga idealnim mestom za poslovni uspeh. Nalazi se u neposrednoj blizini javnog prevoza, trgovina, restorana i drugih pogodnosti, što dodatno olakšava poslovanje. 

 

Za više informacija i zakazivanje pregleda, stupite u kontakt sa nama!

 

P.S. Napomena: Cena u oglasu odnosi se na lokal u staklu, ne na magacinski prostor (oko ovoga se moze dogovoriti naknadno, u zavisnosti od dodatnih radova).

Ostali podaci

  • Grejanje:
    Klima

Opis nekretnine

  • Nenamešteno

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Slične nekretnine

POSLOVNI PROSTOR ID 14403-1

Površina: 400,00 m²

Struktura: 12

4.200,00 €

Čukarica, poslovni prostor 400m2 ID 2527-1

Površina: 400,00 m²

Struktura: 10

4.000,00 €