O nama

Dobrodošli na stranice Agencije za posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti «VILA» iz Beograda !

Od osnivanja 2003.godine, Agencija Vila se specijalizovano bavi izdavanjem nepokretnosti i u tom periodu, dužem od jedne dekade, postala je renomirano ime iza kojeg stoji bogata ponuda visoko kvalitetnih stambenih i poslovnih nepokretnosti na ekskluzivnim gradskim područjima, te polako širi svoje poslovanje na posredovanju u kupoprodaji nepokretnosti.

Pružamo kompletnu uslugu koja uključuje , fotografisanje, oglašavanje i promociju nepokretnosti proveru vlasništva, posredničke pregovore i protokola o primopredaji .

Naši odnosi s klijentima su proaktivni i zasnovani na odnosu korektnosti i poslovne etike. U poslovanju nastojimo da primenjujemo najviše standarde kvaliteta, a reputacija beskompromisne profesionalnosti u svemu što radimo, sticana je u kontinuitetu, iz dana u dan, pružanjem usluga našim klijentima.

Agencija Vila je registrovani licenirani posrednik upisan u Registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti u Ministarstvu trgovine, telekomunikcija i turizma Republike Srbije pod registarskim brojem 149 .
Agencija Vila je članica Grupacije posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pri Privrednoj Komori Srbije .